Sunday, April 15, 2007

Koffale

Her er en liten oppdatering
Tiden her i Koffele er over. Teamet reiste til Hosanna i dag morges, men jeg(Kasper) ble værende pga sykdom. Men jeg begynner å bli bedre og tror jeg skal være frisk til i morgen. Her er det veldig vanlig å besøke og be for medkristne som er syke. Det har vi mye å lære av.

Her i Koffele skjer det virkelig ting! I dag ble 4 mennesker frelst på et møte. En ortodoks fra fotballaget og 3 muslimer. Det er et veldig tøft valg de har tatt. Be gjerne for dem. Det er ikke bare bare å bli kristen her. Og ikke rent ufarlig. Det er visstnok flere som ønsker å bli kristne, men som ikke våger helt ennå.

Det er et fotballag her som kirken og ett års teamet driver. På slutten av treningene er det andakt. Dette er virkelig genialt. Fotballaget er et møtepunkt mellom kristne og muslimer. Mange av oss var med på fotballtreningene denne uken, og også en guttekveld for store deler av fotballaget som var veldig vellykket. Ellers har vi hatt endel praktisk arbeid (jentene har malt kjempefine bilder på muren runt skolen), hatt opplegg for skolebarn på skolen, innslag på et par møter og disippelgruppe. Vi lærte bort et drama til ungdommer i menigheten som de fremførte på landsbygda senere, og besøkt landsbygda (Germama) et par ganger.

Nå skal vi være i Hosanna en uke, for så å reise til Tepi (landsbygd) i 2 uker. Vi vet veldig lite om Hosanna, bare at vi må være veldig fleksible. Hosanna er en by og det er malariaområdet.

6 comments:

 1. oi oi oi... hosanna... that is a good memory for me from my last outreach! Enjoy it for me :) You guys need to go to the cafe- hmmm i guess Girum will show you! The people in Hosanna are amazing- give them what they need... more of Jesus!
  love and prayers from me
  Janelle
  p.s- say hi to Girum for me

  ReplyDelete
 2. Rgnhild ej savna dej!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 3. Marie dej me.. Ruthsi hilser til Tuva:) og dokke andre osgå: Vi digga dokke

  ReplyDelete
 4. Heftigt. Dåkke ittelæde merke for evigheden (you leave marks for eternity)Thank you for giving to the Lord.
  Bless you.
  Elin U

  ReplyDelete
 5. takk for kort ragnhild! varma. gla i dej. ps: du he fått inbydelse til margis sitt bryllup 11 aug...

  ReplyDelete
 6. put some pictures up....frig

  ReplyDelete

Thank you for leaving a note:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...