tag:blogger.com,1999:blog-5439353312496263703.post9039112722856361942..comments2023-10-20T10:00:19.284+02:00Comments on Ragnhilds cubicle: PatienceRagnhildhttp://www.blogger.com/profile/09318023664977564641noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5439353312496263703.post-30924156199869315992010-09-17T20:12:37.253+02:002010-09-17T20:12:37.253+02:00Jane Eyre va flott, så den må du sjå.
Fant faktis...Jane Eyre va flott, så den må du sjå.<br /><br />Fant faktisk oppskrifta på nettet. E Jamie Oliver si og du kan finne den her: http://www.jamieoliver.com/recipes/bread-recipes/rolled-bread-of-parma-ham-nice-cheese-eg<br />Og det va ganske lett! <br /><br />Lykke til med kokkeleringa. E kjekt når en kan eksperimentere litt. Bor du attme Kristianne forresten?Ragnhildhttps://www.blogger.com/profile/09318023664977564641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5439353312496263703.post-59394657863223015562010-09-17T19:34:10.775+02:002010-09-17T19:34:10.775+02:00love this<3 har faktisk ikkje sett Jane Ayre en...love this<3 har faktisk ikkje sett Jane Ayre ennå! Innser at det er på høg tid:) Saknar deg og..! og Skien. De har ein heilt spesiell plass i mitt hjerte;)<br /><br />Supert med oppskrifter forresten, er no offisielt lagar av alle dagens måltid vettu:D <br /><br />og apropos; du har ikkje tilfeldigvis oppskrifta til det alldeles deilige oliven/skinkebørdet eg smakte heime hjå deg ein vakker dag? Synest å huske du sa det var ganske lett, hehe, men... ja, viss du har den ein stad er det berre å sende:DStine Ericahttps://www.blogger.com/profile/09415729035095896329noreply@blogger.com